سیر سیاه چه جوری درست میشه 2020-12-17
سیر سیاه چگونه درست میشود؟ + طرز تهیه و خواص
سیر سیاه از ابتلا به بسیاری از بیماریها محافظت میکند، زیرا حاوی مواد مغذی مفید است. همچنین میتواند انسان را بیماریهای مربوط به سن مانند زوال عقل و آلزایمر را که در اثر سلولهای آسیب دیده ایجاد میشوند، دور نگه دارد. سیر سیاه با طعم شیرین و ملایم، که از تبدیل طبیعی سیر تازه به طریقی منحصر به فرد به دست میآید، امروزه به عنوان یک ترکیب غذایی متفاوت و مؤثر شناخته میشود. این نوع خاص از سیر، مزایای فراوانی در زمینه ی حفظ سلامت بدنی، کنترل بیماری ها و لاغری دارد. سیر سیاه موجود در بست آف پرشین با کیفیت عالی و فراوری طبیعی، طعمی شیرین، ملایم و منحصر به فرد دارد که میتواند به هر وعدهغذایی شما عمق و لذت ویژهای اضافه کند. نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبههای آن را از بوته جدا کنید.
سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود. اگرچه سیر سیاه به اندازه سیر خام تازه رواج ندارد، اما در ایران به گزارش ایلنا در سمنان تولید آن شروع شده است. با توجه قیمت بالای آن ما در این جا روش تهیه سیر سیاه در منزل را آورده ایم.
ناگفته نماند که در صورت تمایل میتوانید این پوستهها را هم نگه دارید و از آنها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که به دلیل رنگ تیره و طعم شیرین تر و ملایم تر نسبت به سیر تازه به طور فزاینده ای محبوبیت پیدا کرده است. علاوه بر طعم و بوی متفاوت سیر سیاه دارای خواص دارویی منحصر به فردی است که توجه محققان را به خود جلب کرده است. در این فرایند، مقدار آلیسین (ترکیب ضدباکتری و ضدقارچ) در سیر سیاه افزایش مییابد که به سلامت قلب و عروق کمک میکند و در عین حال خواص ضد التهابی دارد.
شما می توانید سیر سیاه را روزانه و در تمام وعده های غذایی خود میل کنید و محدودیتی از این بابت نخواهد داشت. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود. تا به اینجای کار میدانیم که سیر سیاه چیست و چه به اشکال مختلفی قابل تهیه است. اما شاید برایتان سوال باشد که چطور میتوان این خوراکی منحصربهفرد را به کار گرفت؟ در ادامه با ۹ ایده مختلف برای آشپزی با سیر سیاه آشنا میشوید. خیلی از اوقات سیر سیاه را به شکل حبههایی پوستکننده و آماده مصرف پیدا میکنید که درون محفظههای شیشهای بستهبندی شدهاند.
اگر میتوانید دو تا سه هفته فر خود را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ تا ۹۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید، سیر را در سینی فر با فاصله چیده و در فر بگذارید. میتوانید سیر سیاه را در خانه با استفاده از دستگاه خشک کن یا پلوپز یا هر دستگاهی که حالت گرم کن دارد، درست کنید. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعدههای غذاییتان میتوانند باشند. سیر سیاه نسبت به سیر خام تازه آن، آلیسین کمتری دارد، اما از نظر بسیاری از مواد مغذی از جمله آنتی اکسیدان ها و سایر ترکیبات مفید غلظت بالاتری دارد.
قندخون بالا یا هیپرگلیسمی (hyperglycemia) ممکن است سبب عوارضی جدی مانند بیماری قلبی، نارسایی کلیوی و آسیب عصبی شود. قندخون پایین یا هیپوگلیسمی (hypoglycemia) نیز ممکن است موجب تشنج، غشکردن و مرگ شود. در واقع این ماده غذایی با تنظیم میزان انسولین بر قندخون اثر میگذارد.
2- پیشنهاد بعدی برای استفاده از سیر سیاه این است که سیر را روی نان تُست بمالید و کمی روغن زیتون روی آن بریزید و سپس نان ها را داخل فر یا توستر بذارید تا برشته شوند. به دلخواه خود می توانید روی نان تست، تخم مرغ، آووکادو، گوجه، پنیر و... پخت غذا تا حد زیادی سلیقه ای است و این شما هستید که انتخاب می کنید چه غذاهایی را با کدام مواد تهیه کنید. اما برای استفاده از سیر سیاه در هنگام آشپزی، چند پیشنهاد کلی را به شما خواهیم داد که می توانید با توجه به ذائقه خود از این موارد استفاده کنید. سیر سیاه بافت نرم و ژله ای دارد، خوردن آن راحت است و مزه شیرینی دارد.
جالب است بدانید سیر سیاه را به راحتی میتوان در خانه درست کرد و امروز در سایت ستاره با طرز تهیه سیر سیاه خانگی همراه شما هستیم. یکی از دلایل محبوبیت سیر سیاه این است مانند سیر خام تازه، دارای مواد آنتی اکسیدانی و سایر مواد مغذی مفید است که میتواند به بهبود سلامتی کمک کرده و احتمال بروز بعضی بیماریها را کاهش دهد. افراد زیادی برای مشاهده خواص سیر سیاه آن را در صبح با معده خالی می خورند تا از خواص درمانی آن بهرمند شوند. شما می توانید صبح با معده خالی این سیر را رنده کنید و داخل اب حل کنید تا بتوانید از خواص خوب آن بهرمند شوید. سیر سیاه برای تقوسیت سیستم ایمنی بدن و تقویت عملکرد سلول های ایمنی بدن لازن است و شما می توانید با خوردن سیر سیاه با معده خالی به کاهش وزن و تصیفه خون و رفع ناراحتی معده کمک کنید.
سیر سیاه دکتر بیزخوشبختانه شما میتوانید به راحتی این سیر شگفتانگیز را در منزل تهیه کنید و از فواید بینظیر آن بهرهمند شوید. سیر سیاه نوعی سیر است که با فرآیندی به نام تخمیر، به رنگ سیاه و طعم شیرین و ملایم تبدیل میشود. نان سیر یکی از محبوبترین پیشغذاها یا همراه غذاهای اصلی در سراسر دنیاست. برای درست کردن نان سیر، معمولاً نان باگت یا چاباتا را با مخلوطی از کره یا روغن زیتون، سیر رنده شده، نمک و گاهی اوقات گیاهان معطر مثل جعفری یا اورگانو آغشته میکنند.
سیر خشک را در پلوپز بریزید به طوری که بین آنها فاصله باشد. سپس روی آن را بپوشانید و به مدت ۲ هفته بدون باز کردن درب، آن را روی درجهی “گرم نگهدارید (Keep warm)” گذاشته و بعد از ۲ هفته سیر را چک کنید. در غیر این صورت، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت با همان تنظیمات ادامه دهید و هر هفته چک کنید. البته این نکته را بدانید که در ابتدای کار سیر سفت شده و ممکن است تصور کنید خراب شده، اما نگران نباشید؛ این مرحله موقتی است و سیر سیاه نرم را خواهید داشت.
اغلب در غذاهای آسیایی استفاده می شود، اما در آشپزی غربی نیز به دلیل طعم منحصر به فرد و فواید سلامتی محبوبیت پیدا کرده است. طعم سیر سیاه پیچیده و چند لایه است و رایحه های شیرین، ترش دارد. به عنوان طعمی غنی و شبیه ملاس و کمی سرکه بالزامیک توصیف شده است. بافت سیر سیاه نرم و جویدنی است که باعث می شود به روش های مختلف آن را به راحتی در ظرف ها بگنجانید.
در اثر تخمیر سیر، خواص ضد سرطان آن تشدید میشود و حاوی مادهای است که کلسترول خون را کاهش میدهد که سطح این ماده بسیار بیشتر از سیر معمولی است. همچنین از آسیب ناشی از رادیکالهای آزاد به بدن و پوست ما جلوگیری کرده و آن را از بین میبرد. پوست سیر سیاه به رنگ سیاه یا قهوهای تیره تغییر کرده که این تغییر رنگ به علت تخمیر طبیعی در شرایط خاص رخ میدهد. اگرچه سیر سیاه نسبتاً جدید است، اما برخی خواص بینظیر آن تجربی ثابت شدهاند.
تمامی حقوق برای وبسایت رژیم آنلاین تخصصی دکتر روشن ضمیر (آردایت) محفوظ است.
همچنین، آنتیاکسیدانهای موجود در سیر سیاه در کاهش ابتلا به سرطان موثرند. سیر سیاه نوعی سیر تخمیر شده است که در شرایط کنترل شده گرما و رطوبت به آرامی کاراملی شده و پخته می شود. در طی فرآیند تخمیر، حبههای سیر تحت واکنش قرار میگیرند که یک فرآیند شیمیایی بین اسیدهای آمینه و قندهای کاهنده اتفاق میافتد. آخرین روش چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، استفاده از فر است. اگر امکان دارد، دو الی سه هفته فر را روشن بگذارید و دمای آن را بین ۶۰ الی ۹۰ درجه تنظیم کنید.
لذا توصیه میشود قبل از استفاده مداوم، به ویژه برای اهداف درمانی، با پزشک یا متخصص تغذیه مشورت کنید. این امر به شما کمک میکند تا از تمام فواید سیر سیاه بهرهمند شوید و هر گونه عوارض جانبی احتمالی را به حداقل برسانید. حالا که میدانید کاربردهای متعدد سیر سیاه چیست و چقدر میتواند در پختوپز انعطافپذیر باشد، احتمالا به تهیه آن در خانه نیز علاقهمند باشید.
در حالی که سیر تازه می تواند چندین ماه در جای خشک و خنک نگهداری شود، سیر سیاه ماندگاری کوتاه تری دارد و برای حفظ کیفیت آن باید در یخچال یا فریزر نگهداری شود. به طور کلی، سیر سیاه یک ماده منحصر به فرد و هیجان انگیز است که می تواند به بسیاری از غذاها بعد جدیدی ببخشد. با توجه به تمام خواص برشمرده شده، سیر سیاه میتواند گزینهای ارزشمند برای افزایش سلامتی باشد. اما همانطور که بیان شد، بسیاری از این خواص بر پایه تجربههای فردی و تحقیقات اولیه هستند.
از آنجا که در طی فرآیند تخمیر لازم است دما و رطوبت در محدوده خاصی نگهداری شود و به این دستگاه دما و رطوبت لازم را تامین میکند و باعث افزایش خواص و فواید سیر، رفع بو و تندی طعم آن میشود. از دستگاه تخمیر سیر سیاه میتوان برای تخمیر زنجبیل، پیاز، جینسنگ و محصولات مشابه استفاده نمود. با استفاده از دستگاه تخمیر سیر سیاه میتوانید این ماده غذایی ارزشمند را در خانه تهیه کنید و از فواید بی نظیر آن بهره مند شوید. سیر سیاه بیشتر از قسمتهای شرقی آسیا آمده و در این کشورها هم خیلی استفاده میشود.
یکی از مهمترین دلایلی که بسیاری از افراد سوال می پرسند که خواص منحصر به فرد این سیر می باشد. به طوری که باید بدانید سیر سیاه نسبت به سیر تجاری حاوی مواد مغذی بیشتری بوده و از این سیر در آسیا و به خصوص کشور ژاپن به عنوان ادویه و چاشنی در غذاهای مختلف استفاده می شود. سیر سیاه نیز مانند سیر معمولی برای تقویت سیستم ایمنی بدن مفید است. این ماده خوراکی سیستم ایمنی بدن را تقویت میکند و از بیماریهای باکتریایی و ویروسی جلوگیری میکند. این ماده غذایی پرخاصیت سلامت دستگاه گوارش و تنفس را نیز بهبود میدهد.
استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد.. در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید. شما باید مکانی را پیدا کنید که بتوانید این مدت سیر سیاه را در دمای حرارت پایین بگذارید.
بزرگترین تفاوت سیر سیاه با سیر معمولی این است که سیر سیاه دارای مواد مغذی قوی تری است و بی بو است. برای تهیهی سیر سیاه خانگی، توجه به جزئیات مهمی نظیر دما و رطوبت امری حیاتی است. چون این فرایند بسیار زمانبر است و به دستگاه های تنظیم کننده ی دما و رطوبت نیاز دارد، پیشنهاد می شود سیر سیاه را از فروشگاه های معتبری چون حیلامات تهیه کنید و از فواید سلامتی آن بهره مند شوید. رطوبت نیز یک عامل حیاتی در تبدیل سیر تازه به سیر سیاه است.
سیستم ایمنی قوی، به این معنی است که بدن قادر است به طور موثرتری با عفونت ها و باکتری ها مبارزه کند. برای خرید سیر سیاه، بهتر است به مراکزی مراجعه کنید که به صورت تخصصی روی این محصول کار میکنند. این مراکز با انواع مختلف سیر سیاه و فرآیندهای تخمیر مختلف آشنا هستند، و میتوانند محصولات با کیفیت بالا و قیمت مناسب را عرضه دارند. خرید از این مراکز به شما این امکان را میدهد که انواع مختلف سیر سیاه را بر اساس زمان تخمیر تشخیص داده و محصولی را انتخاب کنید که بهترین خواص را دارد.
سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. سیر سیاه یک ماده غذایی خوش طعم و سالم است که دارای خواص دارویی شگفت انگیزی است.
همچنین میتوانید با استفاده از روغن سیر سیاه به موهای خود نشاط ببخشید. اگر به طور منظم انجام شود ، شادابی را در موهای خود مشاهده خواهید کرد. همچنین گفته میشود که تحرک اسپرم را کاهش میدهد و میتواند با کاهش پتاسیم، ماهیچههای قلب را نیز تحت تأثیر قرار میدهد. مواد مغذی موجود در سیر سیاه در درمانهای رویش مجدد مو و جلوگیری از ریزش مو استفاده میشود.
با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبههای سیر به رنگ سیاه درمیآیند و سفت میشوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبهها آب میروند و بنابراین پوسته بیرونی هم شلتر میشود. سیر سیاه برای کاهش قند خون و افراد دیابتی و همچنین افرادی که فشارخون بالا دارند فوق العاده است.
برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. همینطور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنشهای میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند میشوند و حبههای آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبههایی قهوهای-سیاه و بسیار نرم درمیآورند. همینطور که سیر در حال عمل آمدن است، واکنشهای میان قند و آمینواسیدهای سیر منجر به تجمع قند میشوند و حبههای آبدار، سخت و سفید رنگ سیر را به به شکل حبههایی قهوهای-سیاه و بسیار نرم درمیآورند.
در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به درستی کار میکند. سیرها را در یک ظرف مناسب داخل زودپز قرار دهید و با فویل آلومینیومی یا پارچهای کمی ضخیم بپوشانید؛ سپس درب زودپز را ببندید و آن را روی حالت «گرمکن» تنظیم کنید. در ابتدا باید مطمئن شود که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب و قفل درب و سیستم تخلیه فشار آن به خوبی کار میکنند. سیرها را درون یک ظرف مناسب در داخل زودپز ریحته و با فویل آلومنیومی یا پارچه کمی ضخیم بپوشانید و سپس درب آن را ببندید. زودپز را روی حالت گرمکن (Keep warm) تنظیم کنید و دو هفته منتظر بمانید تا سیر سیاه آماده شود. سیر سیاه همچنین میتواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند، که این به نوبه خود خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد.
سیر سیاه، که در ابتدا به صورت سیر سفید وجود دارد، طی فرایند تخمیر در دستگاههای مخصوص با تنظیم دقیق دما و رطوبت به مدت ۴۰ تا ۹۰ روز به سیر سیاه تبدیل میشود. این فرایند باعث تبدیل آلیسین موجود در سیر به آنتیاکسیدان میشود که نتیجهاش از بین رفتن بوی نامطبوع سیر سفید است. در نتیجه، یکی از بارزترین مزایای سیر سیاه، نداشتن بوی بد و تغییر بافت آن به حالت پاستیلی نرم است که به راحتی خورده میشود و طعم دلچسبی شبیه به رب انار دارد.
این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی در دسترس عموم قرار گرفت. در این مقاله قصد داریم مواد سازنده جذابترین قهوه های دنیا و روش درست کردن آن را به شما معرفی کنیم. باید بین بوتهها فضای کافی باشد و با هم تماس نداشته باشند. بعد از آماده شدن سیرهای سیاه (مطابق راهنمایی که پایینتر میخوانید)، آنها را درون محفظههایی دردار نگه دارید. اگر بارها از خرید اینترنتی خود رضایت کافی را نداشته اید، با بررسی مطالب سایت شما می توانید دید بهتری در مورد خرید یا نخریدن محصولات به دست آورید. سایت آر اس بی یو با هدف افزایش آگاهی کاربران قبل از خرید، در تلاش است هوشمندانه ترین انتخاب ها را به مخاطبان معرفی کند.
حمص یک غذای لبنانی پر پروتئین است که از ترکیب نخود، ارده، سیر، روغن زیتون و ادویه ها درست می شود. به جای سیر سفید، پیشنهاد ما این است که این بار حمص را با سیر سیاه درست کنید و تفاوت در طعم و مزه آن را مشاهده کنید. می توان آن را چرخ کرده و در سس ها، اسپری ها و مارینادها استفاده کرد، یا برش داد و به سالاد، سوپ و خورشت اضافه کرد.